زمانی که قرار باشد از چندین تصویر در لینکدین استفاده کنید، همگی به شکل یک گالری نمایش داده میشوند و قطعا برای کاربر کمی گیج کننده خواهد بود.
پستهای اسلایدی به لطف اینستاگرام محبوبیت بالایی هم دارند و از نظر آمار در برخی مواقع تعامل بیشتری هم ایجاد میکنند، به عنوان مثال در یک تست وقتی یک محتوا را به ۲ شکل متن ساده و پست اسلایدی منتشر کردیم، گزینه اسلایدی تقریبا ۵ برابر بازخورد بیشتری دریافت کرد.
برای شروع باید بدانید که در حالت اسلایدی ما در واقع یک PDF چند صفحهای آپلود میکنیم، و میتوانیم به کمک سرویسهای اسلایدساز مانند Google Slides یا Powerpoint ابتدا اسلایدهای خودمان را بسازیم.
آموزش ساخت اسلاید به کمک گوگل اسلایدز
برای اینکار ابتدا وارد سرویس گوگل اسلایدز شوید و سپس مشابه تصویر روی Go To Slides کلیک کنید.
پس از آن نیاز است تا یک اسلاید جدید بسازید برای اینکار روی Blank کلیک کنید.
در صفحه جدید باز شده شما حالت پیشفرض ابعاد را مشاهده میکنید، در صورتی که مثلا تمایل دارید اسلایدهای مربعی یا سایز دلخواه خودرا بسازید از منو بالا روی File و سپس Page Setup کلیک کنید.
در صفحه باز شده میتوانید حالتهای استاندارد ابعاد اسلاید را مشاهده کنید و یا خودتان یک ابعاد دلخواه وارد کنید، به عنوان مثال ابعاد مربعی معمولا سایز ۱۰۸۰ در ۱۰۸۰ دارد.
شما میتوانید اسلایدهارو هر طور که دوست دارید حتی با فونت دلخواه بسازید اما اگر تصاویر اسلایدهارا از قبل آماده کردید میتوانید از گزینه Insert هر نوع فایلی که لازم است را در اسلاید وارد کنید.
پس از آماده شدن اسلایدها باید ازآنها خروجی PDF بگیرید. برای اینکار از منوی File روی Download و سپس PDF کلیک کنید تا فایل مورد نظر دانلود شود.
حالا وارد لینکدین شوید و یک پست جدید ارسال کنید، با این تفاوت که از بخش پیوستها باید داکیومنت را انتخاب کنید.
سپس فایل PDF دانلود شده را انتخاب و برای آن یک عنوان هم اضافه کنید، پس از ارسال پست خواهید دید که پست شما به صورت اسلایدی نمایش داده میشود.
نتیجهکار در نسخه دسکتاپ بهاین شکل است