شاید این را نمیدانستید اما گوگل هم بخش تنظیمات دارد و میتوانید مقداری تنظیمات گوگل را برای خودتان شخصیسازی کنید. مثلا در هر شرایطی گوگل به زبان فارسی باز شود یا چه تعداد نتایج به شما نمایش داده شود؟ اجازه دهید قدم به قدم با هم جلو برویم.
برای ورود به بخش تنظیمات کافی است از پایین صفحه اصلی گوگل روی (تنظیمات – Setting) کلیک کنید.

سپس روی Search settings کلیک کنید. صفحهای که مشاهده میکنید تنها صفحه تنظیمات موتور جستجوی گوگل است و تنظیمات کم اما کاربردی داراست.
از سربرگ (Search Result – نتایج جستجو) شروع میکنیم:
SafeSearch filters – فیلترهای جستجوی ایمن
روشن کردن این ویژگی نتایج صریح جنسی را در گوگل پنهان میکند که به صورت پیشفرض این ویژگی برای شما فعال است. البته باید بدانید در صورت خاموش بودن ممکن است در برخی مواقع نتایجی را به اشتباه حذف کند با این حال این موضوع را میتوانید شخصات امتحان کنید.
Results per page – نتایج در هر صفحه
میتوانید یک عدد بین ۱۰ تا ۱۰۰ مشخص کنید که در هر صفحه از جستجویی که انجام میدهید چه تعداد نتایج نمایش داده شود، در حالت پیشفرض این عدد ۱۰ است. توجه کنید که هرچقدر عدد را بیشتر کنید گوگل کندتر میشود.
Personal results – نتایج شخصی
این ویژگی از اطلاعات اکانت گوگل شما برای شخصیسازی نتایج گوگل برای شما استفاده میکند و میتواند نتایج بهتری برای شما نمایش دهد و میتوانید آنرا فعال یا غیر فعال کنید. در حالت پیشفرض فعال است.
Autocomplete with trending searches – تکمیل خودکار
این همان ویژگی تکمیل خودکار ادامه جستجوی شماست که در گوگل میتواند ایدههای خوبی برای جستوجو به شما بدهد و از این بخش در صورتی که تمایل ندارید میتوانید آنرا حذف کنید.
Spoken answers – پاسخ صوتی
اگر این گزینه را فعال کرده باشید زمانی که در گوگل به صورت صوتی سرچ کنید، گوگل جواب را برای شما میخواند.
Where results open – محل باز شدن نتایج
در حالت پیشفرض وقتی روی یک نتیجه کلیک کنید در همان صفحه برای شما باز میشود که با تغییر آن میتوانید مشخص کنید که در صفحه جدید باز شود و صفحه سرچ گوگل بسته نشود.
Search history – سابقه جستجو
گوگل در صفحه سابقه جستجو تمام سرچهایی که داشتهاید را از روز اول ذخیره کرده است و شما در صورتی که تمایل دارید میتوانید درخواست دهید تا مثلا سرچهای چند روز اخیر یا یک بازه زمانی خاص و حتی کل جستجوی شما از گوگل پاک شود.
البته در گوگل به صورت خودکار جستجوهای بیش از ۱۸ ماه قبل شمارا حذف میکند.
Region Settings – تنظیمات منطقه
جالب است بدانید بیشتر نتایجی که شما در گوگل نشاهده میکنید معمولا در منطقه ایران نمایش داده میشود و نتایج کشورها کاملا با یکدیگر متفاوت است. به همین خاطر میتوانید به سادگی کشور خودرا تغییر دهید و پس از آن مجدد سرچ کنید.
وارد سربرگ بعدی یعنی (Languages – زبانها) میشویم:
محصولات گوگل باید از چه زبانی استفاده کنند؟
Which language should Google products use?
در صورتی که این بخش را تنظیم نکرده باشید هر بخش از گوگل را با زبان متفاوتی مشاهده میکنید که خوشبختانه زبان فارسی را نیز به خوبی پشتیبانی میکند. ضمن اینکه بعد از انتخاب زبان فارسی گوگل و تمامی محصولاتش راستچین نیز میشوند.
Currently showing search results in
نتایج را به چه زبانی تمایل دارید مشاهده کنید؟ میتوانید هم زبان انگلیسی و هم زبان فارسی را انتخاب کنید.
Appearance – ظاهر
در نهایت اگر طرفدار حالت تاریک Dark theme هستید میتوانید از این بخش آن را فعال کنید.
نکته: تمامی این تنظیمات در حساب کاربری شما ذخیره میشود پس بهتر است قبل از انجام تنظیمات وارد حساب کاربری خود در گوگل شوید.