شرکت فضایی SpaceVIP داره با رزموس مانک، سرآشپز دانمارکی، همکاری میکنه تا واسه پروازهای فضایی شش ساعتهاش منوی غذایی طراحی کنن… هر نفر چقد؟ حدود ۵۰۰٬۰۰۰ دلار!
SpaceVIP توی اینستاگرام اطلاع رسانی کرده که «مسافرا تا ارتفاع ۱۰۰٬۰۰۰ پایی (۳۰ کیلومتری) از سطح دریا اوج میگیرن، اونجا غذاشونو میخورن در حالی که دارن طلوع زیبای آفتاب رو از پشت انحنای کره زمین میبینن.».
طبق گزارش بلومبرگ، این کپسول فضایی که شش نفر مسافر جا میشه سال دیگه اولین پروازش رو انجام میده. پروازهای آزمایشی از ماه دیگه شروع میشه و تعداد شرکتکنندههایی که علاقه نشون دادن از ظرفیت پروازها بیشتر شده.
رومن چیپوروخا، موسس SpaceVIP گفته: «همین الان دهها نفر که شایستگیشون مشخص شده، به این تجربه اشتیاق زیادی نشون دادن و با توجه به اینکه فقط ۶ تا صندلی داریم پیشبینی میکنیم توی چند هفته آینده صندلیهامون رزرو بشن».
سرآشپز مانک که مالک رستوران Alchemist هست و دو ستاره میشلن هم داره، به بلومبرگ گفته داره یه منو طراحی میکنه که حسابی با جو فضا متناسبه و قرار هست «غذایی با الهام از ایروژل (aerogel) و طعمدهندههای کپسولی» تو این منو سرو بشه.
طبق اطلاعیه شرکت SpaceVIP، این سفر با یک فضاپیمای تحت فشار به اسم Spaceship Neptune انجام میشه که شامل یک کپسوله و این کپسول با یه بالون پر شده از هیدروژن بالا میره (یعنی به جای راکت، با بالن میره بالا) و شرکت استارتاپی Space Perspective که مقرش تو فلوریداست اونرو ساخته.
هر مسافر لباسی که به صورت سفارشی خانه مد فرانسوی Ogier براش دوخته میپوشه. طبق گفته SpaceVIP، عواید فروش پروازها به «The Space Prize» میرسه که از حضور زنها توی حوزه فضا حمایت میکنه.